Κωδικό
  • τηλέφωνα επικοινωνίας εταιρίας 210.6925574 - 210.6922975 - 210.6925680 

 

  • ΑΞΕΣΟΥΑΡ
    Αναζητήστε "τα Αξεσουάρ για Οχήματα" στο 4ο Φύλλο στην Αρχική Σελίδα.   Ή πατώντας την κατηγορία "Αξεσουάρ για Οχήματα"  στην επάνω Γκρι Μπάρα , στην Επιλογή "Προιόντα"

Σε οποια κατηγορία δείτε την Ενδειξη "ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΟΧΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ",  τοτε χρειαζεται να διαλέξετε οπωσδήποτε Οχημα στην Αριστερη Στήλη (με τις μάρκες και τα μοντέλα αυτοκινήτων).

Στις υπολοιπες περιπτώσεις , Μην Επιλέξετε Οχημα, διότι τα προιοντα που δεν εχουν την ενδειξη επιλογής οχηματος, είναι για όλα τα Οχηματα.

 

 

  • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
    Η αναζήτηση των Ανταλλακτικών εγινε εύκολη ! 

Τώρα βρίσκετε το Ανταλλακτικό σας (αντλίες βενζίνης, πολλαπλασιαστές, φλασιέρες, γρύλλους ηλεκτρικών παραθύρων) και  με τον κωδικό του Original ανταλλακτικού,  ή με τον αριθμό Κινητήρα του οχήματος.

Επιλέξτε το 1ο φύλλο στην Αρχική Σελίδα ή πηγαίνετε στις 1η Κατηγορία "ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ" ,  στην επάνω Γκρι Μπάρα, στην επιλογή "ΠΡΟΙΟΝΤΑ"

 

Επισης, στο 2ο φύλλο στην Αρχική Σελίδα , έχετε την επιλογή να  κάνετε  Αναζήτηση περιγραφική , με Μάρκα Αυτοκινήτου και Μοντέλο, για να βρείτε Γρύλλους και Διακόπτες Ηλεκτρικών Παραθύρων.

Αλλος τρόπος για να βρείτε αυτή την επιλογή ειναι στην 2η Κατηγορία "ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ" ,  στην επάνω Γκρι Μπάρα, στην επιλογή "ΠΡΟΙΟΝΤΑ"