Κωδικό
  • τηλέφωνα επικοινωνίας εταιρίας 210.6925574 - 210.6922975 - 210.6925680 

 

Η Εταιρία μας , ELECTRIC LIFE HELLAS AE, ιδρύθηκε το 1984 και απο τότε μέχρι σήμερα έχει μια εντονη παρουσία στην Ελληνική αγορά, στον χώρο των Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Αυτοκινήτων.

Ξεκινήσαμε την πορεία μας στην ελληνική αγορά με τα γνωστά σήμερα Ανταλλακτικά Ηλεκτρικών Παραθύρων ELECTRIC LIFE, εξ' ολοκλήρου Ιταλικής Κατασκευής και με 2 χρόνια εγγύηση αριστης ποιότητας.

Η γκάμα των ηλεκτρικών παραθύρων που διαθέτουμε, εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μοντέλα, και μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ανταλλακτικών για αυτοκίνητα απο το 1980 εως σήμερα.

Στον κλάδο των ανταλλακτικών προσθέσαμε τα τελευταία 3 χρόνια και άλλα Ηλεκτρικά ανταλλακτικά, όπως Αντλίες Βενζίνης, Πολλαπλασιαστές, Διακόπτες Τιμονίού (Φλασιέρες), Αισθητήρες Στροφάλων, E.G.R.

Παράλληλα με την πορεία των Ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η εταιρία μας εισήλθε εδώ και 15 χρόνια στον χώρο των Αξεσουάρ Αυτοκινήτων, και η γκάμα μας είναι ιδιαίτερα πλούσια , καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας.

Απο το 1996 , η εταιρία μας έκανε συνεργασία και απέκτησε την Αποκλειστική διάθεση των Αξεσουάρ και Multimedia του Ιταλικού οίκου PHONOCAR SPA.  Πρόσφατα η εταιρία μας ξεκίνησε την Αποκλειστική διάθεση των προιόντων PHONOCAR και στην Κύπρο.

Αναλυτικά στην γκάμα των Αξεσουάρ που αντιπροσωπεύουμε , περιλαμβάνονται : Συναγερμοί αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, Multimedia αυτοκινήτων, Φώτα Xenon, Parking sets, Bluetooth συσκευές, DRL φώτα, Προσκέφαλα με οθόνες , Υαλοκαθαριστήρες.

Τα εμπορικά μας σήματα που αντιπροσωπεύουμε  είναι  :